Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Ondrej Šulaj
  26.09.1949
(Vigľaš)
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Ondrej Šulaj' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 13)

2007    Muzika  (Scenárista)
2003    Čert vie prečo  (Scenárista)
2000    Sokoliar Tomáš  (Scenárista)
1997    Orbis Pictus  (Scenárista)
1995    Záhrada  (Scenárista)
1994    Vášnivý bozk  (Scenárista)
1992    Všetko čo mám rád  (Autor námetu, Scenárista)
1991    Neha  (Autor námetu, Scenárista)
1988    Správca skanzenu  (Autor námetu, Scenárista)
1988    Štek  (Scenárista)
1985    Tichá radosť  (Autor námetu, Scenárista)
1982    Pavilón šeliem  (Autor námetu, Scenárista)
1981    Pomocník  (Scenárista)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768