Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Csaba Török
  09.03.1942
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Csaba Török' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 23)

1995    ... kone na betóne  (Zvukár)
1992    Lepšie byť bohatý a zdravý ako chudobný a chorý  (Zvukár)
1991    Neha  (Zvukár)
1990    Dávajte si pozor!  (Zvukár)
1990    Šípová Ruženka  (Zvukár)
1990    V rannej hmle  (Zvukár)
1989    Obyčajný špás  (Zvukár)
1989    Rabaka  (Zvukár)
1989    Ulice bez mena  (Zvukár)
1988    Štek  (Zvukár)
1987    Južná pošta  (Zvukár)
1987    O živej vode  (Zvukár)
1986    Galoše šťastia  (Zvukár)
1986    Mahuliena, zlatá panna  (Zvukár)
1986    Zakázané uvoľnenie  (Zvukár)
1985    Iná láska  (Zvukár)
1985    Kára plná bolesti  (Zvukár)
1985    Perinbaba  (Zvukár)
1985    Zastihla ma noc  (Zvukár)
1984    Sladké starosti  (Zvukár)
1983    Štvrtý rozmer  (Zvukár)
1983    Zrelá mladosť  (Zvukár)
1982    Na konci diaľnice  (Zvukár)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768