Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Miloš Pietor ml.
  10.08.1960
(Bratislava)
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Miloš Pietor ml.' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 8)

1995    Hazard  (Architekt)
1995    ... kone na betóne  (Architekt)
1990    Keď hviezdy boli červené  (Architekt)
1989    Nebojsa  (Návrhár kostýmov)
1988    Iba deň  (Architekt, Návrhár kostýmov)
1987    Nemožná  (Návrhár kostýmov)
1986    Zakázané uvoľnenie  (Návrhár kostýmov)
1984    V bludisku pamäti  (Návrhár kostýmov)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768