Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Viliam Gruska
  24.09.1936
(Ruľomberok)
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Viliam Gruska' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 10)

2008    Cinka Panna  (Architekt)
2000    Sokoliar Tomáš  (Architekt)
1990    Šípová Ruženka  (Architekt)
1989    Chodník cez Dunaj  (Architekt)
1987    Neďaleko do neba  (Architekt)
1986    Mahuliena, zlatá panna  (Architekt)
1985    Kára plná bolesti  (Architekt)
1985    Perinbaba  (Architekt)
1984    Kráľ Drozdia brada  (Architekt)
1984    Uhol pohľadu  (Architekt)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768