Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Svetozár Štúr
  21.02.1951
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Svetozár Štúr' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 18)

1995    ... kone na betóne  (Autor hudby)
1988    Sagarmatha  (Autor hudby)
1988    Správca skanzenu  (Autor hudby)
1987    Úsmev diabla  (Autor hudby)
1986    Šiesta veta  (Autor hudby)
1985    Kára plná bolesti  (Autor hudby)
1984    Lampáš malého plavčíka  (Autor hudby)
1983    Letný strom radosti  (Autor hudby)
1983    Mŕtvi učia živých  (Autor hudby)
1983    Výlet do mladosti  (Autor hudby)
1982    Na konci diaľnice  (Autor hudby)
1982    Pásla kone na betóne  (Autor hudby)
1981    Kangchenjunga  (Autor hudby)
1981    Kosenie Jastrabej lúky  (Autor hudby)
1981    Pomocník  (Autor hudby)
1981    Vták nociar  (Autor hudby)
1978    Víťaz  (Autor hudby)
1978    Zlaté časy  (Autor hudby)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768