Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Michal Dočolomanský
  25.03.1942
(Nededza, Poľsko)
  26.08.2008
(Bratislava)
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Michal Dočolomanský' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 22)

1990    Súkromné životy  (ako herec)
1989    Právo na minulosť  (ako vyšetrovateľ)
1986    Cena odvahy  (ako Dano Záruba)
1983    Mŕtvi učia živých  (ako Ing. Emil Oršula)
1983    Tisícročná včela I-II  (ako Valent Pichanda)
1981    Noční jazdci  (ako Marek Orban)
1981    Plavčík a Vratko  (ako kráľ Svetoslav)
1978    Poéma o svedomí I-II  (ako Dr. Gustáv Husák)
1978    Pustý dvor  (ako Peter)
1978    Sneh pod nohami  (ako tréner Kováč)
1977    Penelopa  (ako Viktor)
1976    Stratená dolina  (ako Mišo)
1975    Horúčka  (ako Pavol Sámel)
1974    Do zbrane, kuruci!  (ako Lukáš Michalič)
1973    Hriech Kataríny Padychovej  (ako Štefan Padych)
1973    Skrytý prameň  (ako Vavrinec)
1972    Zajtra bude neskoro  (ako Brauniss)
1971    Zlozor  (ako Juraj)
1970    Medená veža  (ako lekár)
1970    Naši pred bránami  (ako syn Vlado)
1964    Každý týždeň sedem dní  (ako Štefan)
1963    Tvár v okne  (ako Haruštiak)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768