Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Ladislav Chudík
  27.05.1924
(Hronec)
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Ladislav Chudík' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 22)

1999    Všetci moji blízki  (ako Silberstein)
1985    Zabudnite na Mozarta  (ako Haydn)
1983    Výlet do mladosti  (ako Tomáš)
1982    Soľ nad zlato  (ako soľný Kráľ)
1976    Do posledného dychu  (ako Röder)
1975    Šepkajúci fantóm  (ako major Jakubec)
1975    Vojaci slobody I-IV  (ako generál Svoboda)
1974    Trofej neznámeho strelca  (ako Takáč)
1968    Niet inej cesty  (ako gróf von Hagern)
1967    Volanie démonov  (ako kapitán Jakubec)
1966    Vrah zo záhrobia  (ako kapitán Jakubec)
1965    Smrť prichádza v daždi  (ako vyšetrovateľ Jakubec)
1963    Výhybka  (ako Ferenčík)
1963    Tvár v okne  (ako Rajčáni)
1962    Polnočná omša  (ako Paľo Kubiš)
1961    Pieseň o sivom holubovi  (ako Milanov otec)
1959    Kapitán Dabač  (ako kapitán Vlado Dabač)
1959    Muž, ktorý sa nevrátil  (ako Kovalský)
1958    Posledný návrat  (ako Peter)
1958    V hodine dvanástej  (ako veliteľ SS jednotky)
1952    Lazy sa pohli  (ako Ján Kováč)
1948    Vlčie diery  (ako Štefan Svrčina)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768