Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Viera Strnisková
  30.10.1929
(Hlohovec)
  31.08.2013
(Bratislava)
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Viera Strnisková' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 18)

1986    Kohút nezaspieva  (ako pani lekárniková)
1984    Na druhom brehu sloboda  (ako Mrázová)
1982    Predčasné leto  (ako riaditeľka)
1979    A pobežím až na kraj sveta  (ako stryná Kata)
1978    Dievča z jazera  (ako Kováčová)
1978    Pustý dvor  (ako matka)
1977    Rača, láska moja  (ako Orlíková)
1974    Deň, ktorý neumrie  (ako matka Siroňová)
1974    Ohnivé križovatky  (ako Belušová)
1973    Srdce na lane  (ako Válková)
1972    Ďaleko je do neba  (ako Klenčová)
1968    Dialóg 20-40-60  (ako žena I, 40)
1968    Sladký čas Kalimagdory  (ako pani Lebduchová)
1968    Traja svedkovia  (ako Remeňová)
1966    Živý bič  (ako Ilčíčka)
1965    Námestie svätej Alžbety  (ako Weimannová)
1965    Smrť prichádza v daždi  (ako Holešová)
1959    Pán a hvezdár  (ako princezná z Hornovodného zámku)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768