Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Boleslav Polívka
  31.07.1949
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Boleslav Polívka' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 8)

2015    Domáca opatera  (ako Laďa, Vlastin manžel)
2008    Bathory  (ako Peter)
2008    Malé oslavy  (ako Yuri)
2007    Roming  (ako Stano)
2002    Útek do Budína  (ako Štefan)
1996    Suzanne  (ako Chris d'Garné)
1989    Sedím na konári a je mi dobre  (ako Pepe)
1988    Štek  (Scenárista, ako herec Perda)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768