Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Božidara Turzonovová
  28.05.1942
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Božidara Turzonovová' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 10)

2003    Zostane to medzi nami  (ako Danicina matka)
1997    Orbis Pictus  (ako Marta)
1996    Suzanne  (ako Denyho matka)
1991    Tajomstvo alchymistu Storitza  (ako Roderičová)
1987    Víkend za milión  (ako Magda Veselá)
1977    Bludička  (ako Katarína)
1977    Penelopa  (ako Eva)
1976    Desať percent nádeje  (ako Milka Rajterová)
1964    Senzi mama  (ako Tvrdoňová)
1961    Most na tú stranu  (ako Eva)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768