Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Maximilián Remeň
  03.12.1927
(Ilija)
  04.08.2008
(Bratislava)
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Maximilián Remeň' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 125)

1991    Gemini  (Strihač)
1989    Montiho čardáš  (Strihač)
1989    Právo na minulosť  (Strihač)
1989    Rabaka  (Strihač)
1989    Sýkorka  (Strihač)
1988    Iba deň  (Strihač)
1988    Pán Machuľa vo Vesmíre I-II  (Strihač)
1988    Správca skanzenu  (Strihač)
1987    Neďaleko do neba  (Strihač)
1987    Začiatok sezóny  (Strihač)
1986    Akcia Edelstein  (Strihač)
1986    Kohút nezaspieva  (Strihač)
1986    Nekonečná pieseň domoviny  (Strihač)
1986    Šiesta veta  (Strihač)
1986    Utekajme, už ide!  (Strihač)
1985    Fontána pre Zuzanu  (Strihač)
1985    Skleníková Venuša  (Strihač)
1984    Falošný princ  (Strihač)
1984    Lampáš malého plavčíka  (Strihač)
1984    Na druhom brehu sloboda  (Strihač)
1984    Návrat Jána Petru  (Strihač)
1984    O sláve a tráve  (Strihač)
1983    Letný strom radosti  (Strihač)
1983    Mŕtvi učia živých  (Strihač)
1983    Muž nie je žiadúci  (Strihač)
1983    Zrelá mladosť  (Strihač)
1982    Guľôčky  (Strihač)
1982    Pásla kone na betóne  (Strihač)
1982    Popolvár najväčší na svete  (Strihač)
1982    Soľ nad zlato  (Strihač)
1982    Tušenie  (Strihač)
1981    Kosenie Jastrabej lúky  (Strihač)
1981    Noční jazdci  (Strihač)
1981    Plavčík a Vratko  (Strihač)
1981    Pomocník  (Strihač)
1981    Vták nociar  (Strihač)
1980    Demokrati  (Strihač)
1980    Hodiny  (Strihač)
1980    Odveta  (Strihač)
1980    Toto leto doma  (Strihač)
1979    A pobežím až na kraj sveta  (Strihač)
1979    Cnostný Metod  (Strihač)
1979    Hra na telo  (Strihač)
1979    Kamarátky  (Strihač)
1979    Smrť šitá na mieru  (Strihač)
1978    Dievča z jazera  (Strihač)
1978    Krutá ľúbosť  (Strihač)
1978    Poéma o svedomí I-II  (Strihač)
1978    Pustý dvor  (Strihač)
1978    Sneh pod nohami  (Strihač)
1978    Zlaté časy  (Strihač)
1977    Kamarátka Šuška  (Strihač)
1977    Penelopa  (Strihač)
1977    Súkromná vojna  (Strihač)
1976    Desať percent nádeje  (Strihač)
1976    Keby som mal dievča  (Strihač)
1976    Koncert pre pozostalých  (Strihač)
1976    Stratená dolina  (Strihač)
1975    Horúčka  (Strihač)
1975    Pacho, hybský zbojník  (Strihač)
1975    Sebechlebskí hudci  (Strihač)
1975    Tetované časom  (Strihač)
1974    Deň, ktorý neumrie  (Strihač)
1974    Kto odchádza v daždi...  (Strihač)
1974    Veľká noc a veľký deň  (Strihač)
1973    Dolina  (Strihač)
1973    Hriech Kataríny Padychovej  (Strihač)
1973    Očovské pastorále  (Strihač)
1973    Putovanie do San Jaga  (Strihač)
1973    Skrytý prameň  (Strihač)
1973    Srdce na lane  (Strihač)
1972    Človek na moste  (Strihač)
1972    Javor a Juliana  (Strihač)
1972    Zajtra bude neskoro  (Strihač)
1971    Dosť dobrí chlapi  (Strihač)
1971    Hľadači svetla  (Strihač)
1971    Hodina modrých slonov  (Strihač)
1971    Keby som mal pušku  (Strihač)
1971    Mimoriadne cvičenie  (Strihač)
1971    Nevesta hôľ  (Strihač)
1971    Orlie pierko  (Strihač)
1971    Páni sa zabávajú  (Strihač)
1970    Medená veža  (Strihač)
1970    Noc s mačkou  (Strihač)
1970    Pán si neželal nič  (Strihač)
1970    Rekviem za rytierov  (Strihač)
1970    Zločin slečny Bacilpýšky  (Strihač)
1969    Génius  (Strihač)
1969    Vtáčkovia, siroty a blázni  (Strihač)
1968    Dialóg 20-40-60  (Strihač)
1968    Stopy na Sitne  (Strihač)
1968    Traja svedkovia  (Strihač)
1968    Údolie večných karaván  (Strihač)
1968    Zbehovia a pútnici  (Strihač)
1967    Rok na dedine  (Strihač)
1967    Tri dcéry  (Strihač)
1967    Zmluva s diablom  (Strihač)
1966    Jeden deň pre starú paniu  (Strihač)
1966    Majster kat  (Strihač)
1966    Panna zázračnica  (Strihač)
1966    Tango pre medveďa  (Strihač)
1966    Živý bič  (Strihač)
1965    Kým sa skončí táto noc  (Strihač)
1965    Odhalenie Alžbety Báthoryčky  (Strihač)
1965    Stretnutie  (Strihač)
1965    Zvony pre bosých  (Strihač)
1964    Organ  (Strihač)
1964    Prípad Barnabáš Kos  (Strihač)
1964    Prípad pre obhajcu  (Strihač)
1963    Jánošík II  (Strihač)
1963    Trio Angelos  (Strihač)
1963    Výhybka  (Strihač)
1962    Jánošík I  (Strihač)
1962    Havrania cesta  (Strihač)
1962    Výlet po Dunaji  (Strihač)
1961    Bratia  (Strihač)
1961    Pieseň o sivom holubovi  (Strihač)
1961    Vždy možno začať  (Strihač)
1960    Jerguš Lapin  (Strihač)
1960    Našiel som si kamaráta - Príbeh Ondreja Gregora  (Strihač)
1960    Skalní v ofsajde  (Strihač)
1959    Kapitán Dabač  (Strihač)
1959    Skaly a ľudia  (Strihač)
1958    Nikdy viac  (Strihač)
1958    Šťastie príde v nedeľu  (Strihač)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768