Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Juraj Jakubisko
  30.04.1938
(Kojšov)
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Juraj Jakubisko' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 12)

2008    Bathory  (Režisér, Autor námetu, Scenárista)
1992    Lepšie byť bohatý a zdravý ako chudobný a chorý  (Režisér, Autor námetu, Scenárista)
1989    Sedím na konári a je mi dobre  (Režisér, Autor námetu, Scenárista)
1987    Pehavý Max a strašidlá  (Režisér, Scenárista)
1985    Perinbaba  (Režisér, Autor námetu, Scenárista)
1983    Tisícročná včela I-II  (Režisér, Scenárista)
1981    Nevera po slovensky I-II  (Režisér)
1979    Postav dom, zasaď strom  (Režisér)
1970    Dovidenia v pekle, priatelia  (Režisér, Autor námetu, Scenárista, Kameraman)
1969    Vtáčkovia, siroty a blázni  (Režisér, Autor námetu, Scenárista)
1968    Zbehovia a pútnici  (Režisér, Autor námetu, Scenárista, Kameraman)
1967    Kristove roky  (Režisér, Autor námetu, Scenárista)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768