Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Alojz Mäsiar
V databáze sa momentálne nenachádzajú žiadne osobné informácie o tejto osobe
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Alojz Mäsiar' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 25)

1985    Kára plná bolesti  (Vedúci výroby)
1983    Štvrtý rozmer  (Vedúci výroby)
1982    Predčasné leto  (Vedúci výroby)
1981    Nevera po slovensky I-II  (Vedúci výroby)
1981    Pomocník  (Vedúci výroby)
1979    Blízke diaľavy  (Vedúci výroby)
1977    Rača, láska moja  (Vedúci výroby)
1975    Tetované časom  (Vedúci výroby)
1974    Kto odchádza v daždi...  (Vedúci výroby)
1972    Tie malé výlety  (Vedúci výroby)
1971    Dosť dobrí chlapi  (Vedúci výroby)
1970    Zločin slečny Bacilpýšky  (Vedúci výroby)
1968    Traja svedkovia  (Vedúci výroby)
1967    Volanie démonov  (Vedúci výroby)
1966    Vrah zo záhrobia  (Vedúci výroby)
1965    Smrť prichádza v daždi  (Vedúci výroby)
1963    Kto si bez viny  (Vedúci výroby)
1962    Havrania cesta  (Vedúci výroby)
1961    Pokorené rieky  (Vedúci výroby)
1960    Prerušená pieseň  (Vedúci výroby)
1958    V hodine dvanástej  (Vedúci výroby)
1956    Previerka lásky  (Vedúci výroby)
1955    Červený mak  (Vedúci výroby)
1953    V piatok trinásteho  (Vedúci výroby)
1952    Dúha nad Slovenskom  (Vedúci výroby)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768