Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Anton Krajčovič
  23.06.1928
(Malé Bielice, dnes časť Partizánskeho)
  13.01.2002
(Bratislava)
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Anton Krajčovič' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 66)

1989    Sedím na konári a je mi dobre  (Architekt)
1985    Tretí šarkan  (Architekt)
1984    Sladké starosti  (Architekt)
1982    Kočka  (Architekt)
1982    Pásla kone na betóne  (Architekt)
1981    Kosenie Jastrabej lúky  (Architekt)
1979    Kamarátky  (Architekt)
1978    Krutá ľúbosť  (Architekt)
1978    Pustý dvor  (Architekt)
1978    Sneh pod nohami  (Architekt)
1978    Zlaté časy  (Architekt)
1977    Penelopa  (Architekt)
1976    Keby som mal dievča  (Architekt)
1976    Koncert pre pozostalých  (Architekt)
1976    Stratená dolina  (Architekt)
1975    Horúčka  (Architekt)
1975    Pacho, hybský zbojník  (Architekt)
1974    Deň, ktorý neumrie  (Architekt)
1974    Ohnivé križovatky  (Architekt)
1974    Veľká noc a veľký deň  (Architekt)
1973    Dolina  (Architekt)
1973    Putovanie do San Jaga  (Architekt)
1973    Skrytý prameň  (Architekt)
1972    Javor a Juliana  (Architekt)
1972    Ľalie poľné  (Architekt)
1972    Zajtra bude neskoro  (Architekt)
1971    Hľadači svetla  (Architekt)
1971    Keby som mal pušku  (Architekt)
1971    Nevesta hôľ  (Architekt)
1970    Eden a potom  (Architekt)
1970    Rozsudok  (Architekt)
1969    Kráľovská poľovačka  (Architekt)
1969    322  (Architekt)
1969    Vtáčkovia, siroty a blázni  (Architekt)
1968    Muž, ktorý luže  (Architekt)
1968    Údolie večných karaván  (Architekt)
1967    Drak sa vracia  (Architekt)
1967    Rok na dedine  (Architekt)
1967    Tri dcéry  (Architekt)
1966    Panna zázračnica  (Architekt)
1966    Tango pre medveďa  (Architekt)
1966    Živý bič  (Architekt)
1965    Námestie svätej Alžbety  (Architekt)
1965    Nylonový mesiac  (Architekt)
1965    Zvony pre bosých  (Architekt)
1964    Každý týždeň sedem dní  (Architekt)
1964    Organ  (Architekt)
1964    Pre mňa nehrá blues  (Architekt)
1963    Ivanov  (Architekt)
1962    Boxer a smrť  (Architekt)
1962    Havrania cesta  (Architekt)
1961    Predjarie  (Architekt)
1961    Tri razy svitá ráno  (Architekt)
1960    Jerguš Lapin  (Architekt)
1960    Na pochode sa vždy nespieva  (Architekt)
1959    Dom na rázcestí  (Architekt)
1959    Muž, ktorý sa nevrátil  (Architekt)
1958    Dáždnik svätého Petra  (Architekt)
1958    Statočný zlodej  (Architekt)
1957    Posledná bosorka  (Architekt)
1957    Zemianska česť  (Architekt)
1955    Červený mak  (Architekt)
1955    Žena z vrchov  (Architekt)
1954    Drevená dedina  (Architekt)
1953    Rodná zem  (Architekt)
1952    Mladé srdcia  (Architekt)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768