Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Andrej Šeban
  23.06.1962
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Andrej Šeban' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 6)

2008    Momentky  (ako Andrej Šeban)
1990    Šípová Ruženka  (Autor hudby)
1988    Kúpeľňový hráč  (Autor hudby)
1987    Nemožná  (Autor hudby)
1985    Slané cukríky  (Autor hudby)
1980    Odveta  (ako Igor Lomnický)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768