Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Ivan Kot
  04.04.1944
(Prievidza)
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Ivan Kot' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 36)

1981    Člny proti prúdu  (Architekt)
1981    Fénix  (Architekt)
1981    Pomocník  (Architekt)
1981    Súdim ťa láskou  (Architekt)
1980    Citová výchova jednej Daše  (Architekt)
1980    Karline manželstvá  (Architekt)
1980    Odveta  (Architekt)
1979    Hra na telo  (Architekt)
1979    Rosnička  (Architekt)
1978    Nie  (Architekt)
1978    Smoliari  (Architekt)
1978    Víťaz  (Architekt)
1977    Advokátka  (Architekt)
1977    Biela stužka v tvojich vlasoch  (Architekt)
1977    Zlatá réva  (Architekt)
1976    Červené víno I-II  (Architekt)
1976    Do posledného dychu  (Architekt)
1976    Pozor, ide Jozefína!  (Architekt)
1976    Ružové sny  (Architekt)
1975    Stretnutie  (Architekt)
1975    Šepkajúci fantóm  (Architekt)
1975    Tetované časom  (Architekt)
1975    Život na úteku  (Architekt)
1974    Do zbrane, kuruci!  (Architekt)
1974    Kto odchádza v daždi...  (Architekt)
1974    Trofej neznámeho strelca  (Architekt)
1974    V každom počasí  (Architekt)
1973    Prípad krásnej nerestnice  (Architekt)
1972    Letokruhy  (Architekt)
1972    Tie malé výlety  (Architekt)
1971    Dosť dobrí chlapi  (Architekt)
1971    Hodina modrých slonov  (Architekt)
1970    Naši pred bránami  (Architekt)
1970    Zločin slečny Bacilpýšky  (Architekt)
1969    Čierna minúta  (Architekt)
1969    Génius  (Architekt)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768